Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »

Fornøjelig fodboldfest i Bjerringbro

30. juni 2008

Brøndby IF's sommertour forsatte torsdag nordpå, hvor modstanderen hed Bjerringbro IF. Hjemmeholdet var i dagens anledning forstærket af flere kendte ansigter, som Martin Jørgensen, Stig Tøfting, Per Krøldrup, Kevin Stuhr-Ellegaard og sidst men ikke mindst Rolf Sørensen og Søren Sko, som om ikke andet var med til at højne underholdningsniveauet.

Generelt så det ud til at alle hyggede sig, og det lykkedes i flere tilfælde spillerne - via entusiastiske tilråb - at få de små med- og modspillere til at yde 100 %. Udover fodbold nåede at par af spillerne også en lille tenniskamp, hvor især Jacob Berthelsen viste fine eksempler på en strålende baghånd.

Kampens omkring 1500 tilskuer så et Brøndby-hold, som startede langt oppe på banen, dog uden at komme frem til de store chancer.

Efter 9 minutter spillede Bjerringbro sig frem til kampens første store chance; et hovedstød som dog tog stolpen ud. Efter 17 minutter spillede gårdsdagens tremåls-skytte, Nicolaj Agger, sig frem til en god chance, som dog blev snuppet af Kevin Stuh-Ellegaard.

Efter en jævnt fordelt affære i størstedelen af første halvleg, hvor Rolf Sørensen blandt andet viste stort overblik ved at lægge indtil flere flotte stikninger i dybden, var det efter 34 minutter Brøndby IF, der fik spillet sig igennem Bjerringbros defensiv. Mike Jensen fik spillet Kasper Lorentzen fri, hvilket resulterede i et flot mål af Lorentzen.

Små ti minutter senere satte Nicolaj Agger sidste berøring på bolden som sneg sig udenom en fuldt udstrakt Stuhr-Ellegaard. 2-0 og unge Nicolaj Aggers fjerde mål på turen.

I starten af anden halvleg fik Bjerringbro et frispark fra kanten af feltet, som banes mindste blev sat til at eksekvere. Med et velplaceret spark under overlæggeren fik Stig Tøfting flot reduceret til stillingen 1-2.

Efter 69 minutter foretog Brøndby en noget kontroversiel udskiftning, da Brøndbys fysioterapeut Peter Schmidt erstattede Mike Jensen. Schmidt viste sig i midlertidigt at være en god erstatning, med et løbepensum udover det sædvanlige.

Dette forhindrede dog ikke Bjerringbro All Stars i at udligne efter 75 minutters spil, på et flot gennemspillet angreb. Dette tvang Tom Køhlert til handling og kort efter målet blev Morten Cramer skiftet ind i angrebet i stedet for en flot spillende Nicolaj Agger.

Herefter kom der virkelig gang i Brøndbys offensiv, og efter 85 minutter kunne Martin Retov, i bedste pokalfinale stil, sætte bolden ind i det lange hjørne fra kanten af feltet. Dette blev kampens sidste farlige aktion, og Brøndby IF kunne dermed trække sig ud af ugens anden sommerkamp med endnu en sejr.

Efter kampen brugte spillerne vanen tro god tid på at skrive autografer til de mange forventningsfulde fans. Dagen blev afsluttet med endnu en middag med modstanderholdet, som det perfekte punktum på en rigtig hyggelig dag i det danske sommerland.

Benyttede spillere: Morten Cramer, Martin Retov, Kim Daugaard, Anders Randrup, Max von Schlebrügge, Mike Jensen, Per Nielsen, Trond Andersen, Thomas Rasmussen, Nicolaj Agger, Kasper Lorentzen, Stephan Andersen, Jacob Berthelsen, Peter Schmidt