Børneprojekt Danmark

Spring til indhold »Børneprojekt Danmark er velgørenhed for syge børn

Hvem er vi?

Børneprojekt Danmark opstod på initiativ af Ole Kristiansen i april 2001. Han ønskede at skabe aktiviteter, som kunne rejse kapital til donationer til børneafdelingerne på danske hospitaler.

22. maj 2001 afholdtes den stiftende generalforsamling i Børneprojekt Danmark. Samme dag dannede Århus Idrætspark rammen om organisationens første arrangement, hvor AGF’s superligahold spillede mod et allstar-landshold.

Siden da har organisationen udviklet sig og har, takket været en stor og frivillig indsats fra kendte og ukendte danskere, hjulpet mange syge børn til at få en bedre oplevelse i deres kontakt med det danske sundhedsvæsen.

Hvad vil vi?

Det primære formål med Børneprojekt Danmark er at være til gavn for syge børn. Ud fra denne vision arbejder vi med flere konkrete succesparametre.

Vi vil bidrage til, at børn sikres den optimale behandling, omsorg og underholdning på børneafdelinger over hele landet.

I samarbejde med børneafdelingerne på de danske sygehuse arbejder vi derfor på at skaffe hospitalsudstyr, der kan hjælpe alle syge børn.

Gennem kulturelle arrangementer og begivenheder vil vi tilvejebringe midler til opfyldelse af disse formål.

Vores aktiviteter skal afspejle vores ønske om at gøre en forskel - ikke kun for børnene, men for alle de mennesker der støtter vores sag.

Ud over vores daglige aktiviteter i forbindelse med Børneprojekt Danmark er vi i øjeblikket i gang med at undersøge betingelserne for oprettelsen og driften af et Børnecenter i Danmark - et rekreativt center, der kan hjælpe den enkelte familie i den svære periode, der kan følge efter et længerevarende hospitalsophold.


Søren Rittig, Børnelæge

Der er et klart behov på de danske børneafdelinger. Et behov for nyt og bedre udstyr og for ting, der gør opholdet på en børneafdeling lettere at komme igennem.

Søren Rittig, Børnelæge

Nyhedsbrev